Friday, October 05, 2007

Blogvilági multikulturalitásom vége...


...elérkezett, legalábbis ami az olvasóimat illeti. Olvasóim nagy része ugyanis (ezt úgy mondom, mintha olyan sok olvasóm lenne) vagy csak az angol bejegyzéseket olvassa el, vagy csak a magyarul írottakat. A tisztelt kivételnek ezután két blogot kell majd követnie: esetleges anyanyelvű gondolataimat ugyanis ezután nem itt fogom képernyőre vetni, hanem a Wordpress-nél. Az új-régi blog címe "Hegyek, fák, kövek", és az új cím http://zsylvester.wordpress.com.

2 comments:

Anonymous said...

Blogvilági multikulturalitásod végét bejelentő bejegyzéseddel paradox módon pont arra késztetted egyik olvasódat (engem), hogy belecsipegessen angol nyelvű postjaidba is. (Lássam, miről maradok le? :D). És meglepődve tapasztaltam, hogy a választékos, szakkifejezésekkel tűzdelt, esetenént akadémiai szintű angol nyelvű szövegeid majdnem minden szava érhető, feltéve, ha veszi valaki a bizalmat és a fáradságot, hogy nekiálljon (ki)bogozgatni, max a hasonló szintű hozzászólások kikínlódása okozott volna némi nehézséget. :)
Így, ezek után, részemről akár maradhatott volna a régi struktúra, de mindenképp sok sikert a folytatáshoz, üdv!

Unknown said...

Kösz a bátorítást :) -- és távol áll tőlem, hogy lebecsüljem egyes magyar olvasóim angol nyelvtudását... Az viszont világos, hogy nagyobb lesz a rend, és könnyebb lesz eligazodni, ha nem keverem a magyar szövegeket az angol bejegyzésekkel.

 
Copyright 2009 Hindered Settling. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. Sponsored by: Website Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template